Information til studerende

At være studerende hos Yggdrasil betyder at, ud over at lære rigtigt  meget om faglighed og pædagogik også lærer meget om dig selv. Grunden til at vi kan skrive dette lidt skråsikkert er, at vi har gode erfaringer med at have studerende som en fast del af Yggdrasils personale og ved hvilken forandring de er gået i gennem i forbindelse med deres praktikforløb. Som pædagoger kommer vi ikke uden om at bruge os selv og kan komme i situationer, som kan være ukendte for os, hvor vi skal kunne handle og bevare overblik.
​Yggdrasil ser vore studerende som et vigtigt aktiv og en gave for udvikling og styrkelse af vores praksis. Et udtryk som vi benytter er: "Stil spørgsmål, selv til det som vi ved fungerer". Udtrykket står meget klart sammen med det som vi beder vores studerende om i praksis, nemlig at observere og stille spørgsmål, samt reflektere. Der er rig mulighed for sparring med vores fagligt stærke pædagoger og der er vejledning fra en af vores to praktikvejledere på Yggdrasil

Du kan som studerende, med fordel, læse om mentalisering, konflikthåndtering, low-arousal og generelt om arbejde med socialt udsatte børn og unge.

Har du spørgsmål til dine vejledere, kan du kontakte:

Cathrine Nicla  cathrine@opholdygg.dk

Christian Toftdahl ct@opholdygg.dk - 50408117

Opholdsstedet Yggdrasil

CVR: 18926784

Slotsgårdsvej 4

Skibsted

9293 Kongerslev- Find rute