Soloprojekt - Astrup​

I forbindelse med opholdsstedet er der etableret en nyrenoveret lejlighed på ca. på 90 m2, som er indrettet med køkken/alrum med amerikanerkøleskab, opvaskemaskine og ligger i åben forbindelse med stuen. 

I stuen er der ligeledes en brændeovn. Så har lejligheden et stort soveværelse og eget badeværelse. Lejligheden har egen indgang og have. Vi kan lave lejligheden særskilt fra det øvrige opholdssted, men den kan også indgå som en del af opholdsstedet. 

Lejligheden kan bruges af en borger med 1:1 støtte af pædagogisk personale. Lejligheden vil ligeledes være oplagt til efterværn og bo træning.

Den enkelte unge har sit eget personaleteam, hvor der arbejdes individuelt i 1:1 kontakt.

 Vi tror samtidig på, at alle har brug for socialisering med andre i større eller mindre grad. Derfor har vi på Eiksgård skabt rammerne for, at de, der normalt har det meget svært i fællesskabet, kan være sammen med andre i det omfang, det vurderes til gavn for den unge.


Samtidig udnytter vi den energi og de fælles ressourcer, der er ved at have flere borgere under samme tag, uden at gå på kompromis med den enkeltes støttebehov.

For at sikre udvikling går vi i visitationen helt ned i mindste detalje med at analysere opgaven, herunder hvilke rammer, personale og samarbejdspartnere, der vil være den optimale sammensætning for at løse opgaven.​​

Kontakt os for mere information

​Hos Opholdsstedet Yggdrasil har vi altid tid til at tale med dig, og svare på de spørgsmål du nu måtte have.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på facebook

Føg med på vores facebook og få et indblik i de unges hverdag, samt hvad vi går og foretager os her på opholdsstedet​. 

Vi ligger løbende billeder op, så tag endelig et kig!

Opholdsstedet Yggdrasil

CVR: 18926784

Slotsgårdsvej 4

Skibsted

9293 Kongerslev- Find rute